Jedálny lístok na ďalší týždeň

Týždeň 2:

Jedálny lístok, 3. týždeň 2022
Pondelok:   17.1.2022
0,33 l P: Krupicová s vajcom a zeleninou, chlieb(1,3) / Hydinový vývar so závarkou(1,9)
100/100g 1: Kurací steak na spôsob havaii (s restovaným ananásom na masle a čedarom), dusená ryža, miešaná zelenina na masle(1,7)CZ
100/120g 2: Vyprážaný černohorský bravčový rezeň, varené zemiaky s petrželkou, kyslá uhorka(1,3,7)BE
350g 3: Šatôčky z lístkového cesta plnené džemom a čokoládou, džús(1,3,7)
4ks 4: Lokše s dusenou červenou kapustou a trhaným pečeným bravčovým plieckom(1)BE
350 g 5: Zeleninový šalát s červenou fazuľou, restovanou šunkou a údeným syrom, dresing(1,3,7)
     
Utorok:   18.1.2022
0,33 l P: Fazuľková krémová, chlieb(1,7) / Hydinový vývar so závarkou(1,9)
100/120g 1: Vyprážaný plnený bravčový rezeň šunkou, enciánom a hoblovanými mandľami, zemiaková kaša, šalát(1,3,7)
100/63g 2: Grilované kuracie medajlónky na anglickej fazuľke, dusená kari zeleninová ryža (1,3,7)CZ
4ks 3: Domáce parené buchty s maslom a kakaovou posýpkou, džús(1,3,7)
100/120g 4: Vyprážaná bravčová pečeň, varené zemiaky s petrželkou,   tatárska omáčka(1,3,7)D
350 g 5: Ľadový šalát s paradajkami, olivami a mozzarellou, dresing(1,7)
     
Streda:   19.1.2022
0,33 l P: Demikát, chlieb(1)  /  Hydinový vývar so závarkou(1,9)
100/63g 1: Hovädzia sviečková na smotane, domáca knedľa(1,3,7)HU
100/120g 2: Vyprážaný kurací špíz v pivárskom cestíčku, zemiaková kaša, kyslá uhorka(1,3,7)CZ
350g 3: Palacinky s tvarohom a ovocím, džús(1,3,7)
350g 4: Špagety na uhliarsky spôsob (vajcia, smotana, oravská slanina, petrželka)(1,7)
350g 5: Cestovinový šalát s marinovaným kuracím mäsom, zeleninou a bylinkami(1,4)
     
Štvrtok:   20.1.2022
0,33 l P: Hrášková so šampiňónmi a liatym cestom(1)  /  Hydinový vývar so závarkou(1,9)
240/160g 1: Pečené plnené kurča, dusená ryža, kompót(1)SK
100/63g 2: Grilovaná krkovička s volským okom, pečené zemiaky, grilovaná zelenina(1,3)HU
350g 3: Domáce šúľance s maslom a orechami, puding(1,3,7)
150/100g 4: Hubový krémový paprikáš, domáce maslové halušky(1,7)
350g 5: Zeleninový šalát so syrovými nugetkami, dresing(1,3,7)CZ
     
Piatok:   21.1.2022
0,33 l P: Boršč, chlieb(1,9) /   Zeleninový vývar so závarkou(1,9)
100/120 g 1: Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát(1,3,7,9)CZ
100/64 g 2: Morčacie stehno dusené na čiernom pive a pórku, slovenská ryža s hráškom a mrkvičkou(1,7)CZ
4ks 3: Domáce moravské koláče, džús(1,3,7)
100/120g 4: Vyprážaný encián so šunkou, varené zemiaky s petrželkou, tatárska omáčka(1,3,7)CZ
350g 5: Zeleninový šalát s pečenou tilapiou, horčicovo mädový dresing(1,3,7,10)
Prajeme Vám dobrú chuť ! 
Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                                 Schválil majiteľ: Vladimír Ďurkovič
Zmena jedál vyhradená.                                                                                                    12.1. 2022
Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.
     
1.Obilniny obsahujúce lepok  2.Kôrovce a výrobky z nich 3.Vajcia a výrobky z nich   4.Ryby a výrobky z nich     5. Arašidy a výrobky z nich
6.Sójové zrná a výrobky z nich 7.Mlieko a výrobky z neho  8.Orechy a výrobky z nich 9.Zeler a výrobky z neho  10.Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich.                           12.Oxid siričitý a siričitany13.Vlčí bôb a výrobky z neho14. Mäkkýše a výrobky z nich.