Aktuálny jedálny lístok  (25. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


17. 6 . - 21. 6. 2019.docx (35353)                                 17. 6 . - 21. 6. 2019.pdf (652866)

 

Pondelok:

 

17. jún 2019

0,33 l

P:

 Talianska polievka,  2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Bravčová pečená krkovička, dusená kapusta, knedľa (1,3,7)

100/120 g

B:

 Vyprážaný kurací rezeň  v kukuričných lupienkoch, ryža, kompót (1,3,7)      

350 g

C:

 Zapekané rezance s tvarohom, makom a lekvárom, džús (1,3,7)

100/100g

D:

 Grilovaný encián, zemiaky, tatárska omáčka (1,7)

100 g

E:

 Grilovaný syr Tofu, dusená miešaná zelenina (6,9)

 

 

 

Utorok:

 

18. jún  2019

0,33 l

P:

Kelová polievka s párkom, 2 kr. chleba (1)

100/120 g

A:

Čiernohorský bravčový rezeň, ryža, šalát (1,3,7)

120 g

B:

Štefanská sekaná pečienka, fazuľkový  prívarok, 2 kr. chleba (1,3,7)      

350 g

C:

Závin makový s jablkami, džús (1,3,7)

100/64 g

D:

Grilované kuracie prsia s gyros korením, ryža, šalát (1)

120/80 g

E:

Pečený losos, gazdovský šalát (4)

 

 

 

Streda:

 

19. jún 2019

0,33 l

P:

 Fazuľková polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Bačovská pochúťka, 2x zemiaková placka, šalát z kyslej kapusty (1,3,7)

100/64 g

B:

 Diabolský hydinový rezeň, ryža, šalát (1,9)

5 ks

C:

 Čerešňová bublanina, džús (1,3,7)

100/80 g

D:

 Husárska roláda, zemiaky, šalát z kyslej kapusty (1,7)

100/120 g

E:

 Vyprážané kuracie nugety, šalát z čínskej kapusty, dressing (1,3,7)

 

 

 

Štvrtok:

 

20. jún  2019

0,33 l

P:

 Hovädzia  polievka s rezancami (1,9)

250/160g

A:

 Vyprážané kuracie stehno, ryža, kompót (1,3,7)      

100/80 g

B:

 Marinovaná bravčová krkovička, zemiakový ratatuille (1)

240 + 210 g

C:

 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, džús (1,3,7)

200 g

D:

 Hliva a smotane, kolienka (1,7)                            

350 g

E:

 Penne Carbonára (7)

 

 

 

Piatok:

 

21. jún  2019

0,33 l

P:

 Sedliacka polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Salašnícky bravčový rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7)

130/80 g

B:

 Cigánske bravčové rebierko, slovenská ryža, uhorka (1)

350

C:

 Orechová štrúdľa s višňami, džús (1,3,7,8)

100/100 g

D:

 Vyprážané rybie filé, zemiaky, šalát (1,3,4,7)

100/64 g

E:

 Mrkvový šalát grilovanými kuracími rezancami a jablkami

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                         10.jún 2019


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).