Aktuálny jedálny lístok  (14. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


30. 3 . - 3. 4. 2020.docx (34762)                     30. 3 . - 3. 4. 2020.pdf (643229)

 

Pondelok:

 

30. marec 2020

0,33 l

P:

 Karfiolová polievka s paprikou,  2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno s chrenovou omáčkou, knedľa (1,3,7) SK

100/64 g

B:

 Kuracie soté na mexický spôsob, ryža, uhorka (1,9) Cz   

350 g

C:

 Jablková štrúdla s orechmi, džús (1,3,7,8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utorok:

 

31. marec 2020

0,33 l

P:

 Zemiaková polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/70 g

A:

 Salašnícky bravčový rezeň, ryža, šalát (1,3,7) Hu

120 g

B:

 Štefanská sekaná pečienka , fazuľový prívarok, 2 kr. chleba  (1,3,7)  Sk    

5 ks

C:

 Koláč slivkový kysnutý, džús (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Streda:

 

1. apríl 2020

0,33 l

P:

 Gulášová polievka, 2 kr. chleba (1,9)

100/64 g

A:

 Prírodné kuracie prsia na šampiňónoch, tarhoňa, šalát (1) Sk

120 g

B:

 Vyprážaný mletý rezeň, zemiaková kaša, šalát  (1,3,7) SK

5 ks

C:

 Palacinky  s tvarohom, džús (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Štvrtok:

 

2. apríl  2020  

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s rezancami (1,3,9)

240/160 g

A:

 Pečené kuracie stehno, ryža, kompót (1)  SK   

100/64 g

B:

 Prírodný bravčový rezeň, dusená fazuľka, zemiaky (1) SK

5 ks

C:

 Šišky  s džemom, džús (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piatok:

 

3. apríl   2020

0,33 l

P:

 Goralská polievka,  2 kr. chleba (1)

100/120 g

A:

 Vyprážané kuracie prsia so sezamom, zemiaky, šalát (1,3,7) Hu

240/160 g

B:

 Kuracie stehno so sladko-kyslou omáčkou, ryža, uhorka (1) SK

4 ks

C:

 Svadobné koláče, džús (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,80 Eur

               Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár, Róbert Lieskovský                    Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                                         23. marec 2020


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si

môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).