Aktuálny jedálny lístok  (17. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


22. 4. - 26. 4. 2018.docx (42932)                     22. 4. - 26. 4. 2018.pdf (617625)


 

Pondelok:

 

22. apríl 2019  - Veľkonočný pondelok, deň pracovného pokoja

 

 

 

Utorok:

 

23. apríl  2019

0,33 l

P:

 Hrášková polievka krémová , 2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno so šampiňónovou omáčkou, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Mexické kuracie soté, ryža, uhorka (1)      

350 g

C:

 Koláč kefírový kysnutý (1,3,7)

100/64 g

D:

 Zapekané kuracie prsia Neapol (paradajka, syr), ryža, uhorka (1,7)

100/64 g

E:

 Grilované kuracie rezance, dusená brokolica (1)

 

 

 

 

 

 

Streda:

 

24. apríl  2019

0,33 l

P:

 Kapustová polievka s párkom,  2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Kurací steak  s bylinkovo-cesnakovou krustou, zemiaková kaša, šalát (1,7)      

120 g

B:

 Hydinový karbonátok, kelový prívarok, 2 kr. chleba  (1,3,7)

7 ks

C:

 Bratislavské rožky plnené nutelou, džús (1,3,7)

250 g

D:

 Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

100/120 g

E:

 Vyprážané kuracie nugety, jarný šalát (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

Štvrtok:

 

25. apríl  2019

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s pečeňovými haluškami (1,3,9)

240/160 g

A:

 Pečené kuracie stehno, ryža, kompót (1,3)

100/64 g

B:

 Marinovaná bravčová krkovička, zemiaková kaša, šalát (1,3,7)

5 ks

C:

 Parené buchty s kakaom, džús (1,3,7)

100/70 g

D:

 Záhorácky závitok, zemiaky (1)                            

150 g

E:

 Zeleninový špíz, mrkvový šalát

 

 

 

 

 

 

Piatok:

 

26. apríl  2019

0,33 l

P:

 Hŕstková polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7)

100/64 g

B:

 Kurací perkelt, halušky (1,7)

 5 ks

C:

 Moravské koláče, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

 Vyprážaný syr plnený šunkou, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

400 g

E:

 Mozzarella s letným šalátom, dressing (1,7)

 

 

 

 

 

 
 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                         15.apríl 2019


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).