Aktuálny jedálny lístok  (43. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

14. 10 . - 18. 10. 2019.docx (35541)                             14. 10 . - 18. 10. 2019.pdf (647749)
 

Pondelok:

 

14. október 2019

0,33 l

P:

 Hrášková polievka s mrvenicou,  2 kr. chleba (1,3)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno na maďarský spôsob, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Belehradský bravčový rezeň, paprikové zemiaky, 2 kr. chleba (1)    

350 g

C:

 Kysnutý jablkový závin s makom, džús (1,3,7)

100/64 g

D:

 Kuracie prsia plnené mozzarellou a kápiou, ryža, šalát (1,7)

350 g

E:

 Zapekané  šunkové fliačky, uhorka (1,3,7)

 

 

 

Utorok:

 

15. október 2019

0,33 l

P:

 Šošovicová polievka s párkom, 2 kr. chleba (1,9)

100/64 g

A:

 Bačovská pochúťka, 2x zemiaková packa, šalát z kyslej kapusty (1,3,7)

100/64 g

B:

 Diabolský hydinový rezeň, ryža, šalát  (1,7)      

350g

C:

 Žemľovka s tvarohom a jablkami, džús (1,3,7)

140/80 g

D:

 Bravčová pečeň na cibuľke, ryža, uhorka (1)      

100/120 g

E:

 Vyprážané kuracie nugetky, ryža, šalát (1,3,7)

 

 

 

Streda:

 

16. október 2019

0,33 l

P:

 Karfiolová polievka biela, 2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Kuracie prsia na šampiňónoch, ryža, šalát  (1)

100/64 g

B:

 Marinovaná bravčová krkovička, zemiaky, šalát  (1)

7 ks

C:

 Bratislavské rožky plnené orechmi, džús (1,3,7)

120 g

D:

 Vyprážaný mletý rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7)  

350 g

E:

 Penne Quatro formagi (1,7)

 

 

 

Štvrtok:

 

17. október 2019  

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s rezancami (1,9,)

100/80 g

A:

 Plnená paprika, paradajková omáčka, knedľa (1,3,7)      

100/120 g

B:

 Vyprážané kuracie prsia v kukuričných lupienkoch, ryža, kompót (1,3,7)

5 ks

C:

 Koláč marhuľový kysnutý, džús (1,3,7)

250 g

D:

 Vyprážané rizolety, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                            

350 g

E:

 Texaský fazuľový šalát (1)

 

 

 

Piatok:

 

18. október 2019

0,33 l

P:

 Hŕstková polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Čiernohorský bravčový rezeň, ryža šalát (1,3,7)

120/70 g

B:

 Kurací závitok plnený mäsom, slovenská ryža, šalát (1)

5 ks

C:

 Domáce buchty plnené lekvárom, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

 Vyprážaný bačovský syr, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

350 g

E:

 Tagliate s bazalkovým pestom a sušenou paradajkou (1)

 

 

 

                            
 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,80 Eur

               Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár, Róbert Lieskovský                    Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                                         7. október 2019


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si

môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).