Aktuálny jedálny lístok  (29. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

16. 7 . - 20. 4. 2018.docx (35382)                             16. 7 . - 20. 4. 2018.pdf (643565)
    

Pondelok:

 

16. júl 2018

0,33 l

P:

 Hrášková polievka krémová,  2 kr. chleba (1.7)

120/80 g

A:

 Moravský vrabec, dusená kapusta, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Kuracie prsia plnené mozzarellou a kapiou, ryža, uhorka (1,7)      

350 g

C:

 Zapekané rezance s tvarohom, makom a lekvárom (1,3,7)

100/64 g

D:

 Prírodné kuracie prsia, dusená zelená fazuľka, ryža (1)

350 g

E:

 Cestoviny s kuracím mäsom, smotanou, brokolicou a syrom (1,7) 

 

 

 

Utorok:

 

17. júl  2018

0,33 l

P:

 Gulášová polievka , 2 kr. chleba (1)

100/120 g

A:

 Parížsky kurací rezeň, ryža, šalát (1,3,7)

120 g

B:

 Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok 2 kr. chleba  (1,3,7)      

350 g

C:

 Tvarohová štrúdľa s hrozienkami, džús (1.3.7)

200 g

D:

 Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

200 g

E:

 Zeleninový špíz, zemiakové pyré  s mrkvou (7)

 

 

 

Streda:

 

18. júl 2018

0,33 l

P:

 Zemiaková polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Poľský bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát (1,7)

100/64 g

B:

 Kuracie prsia s bretónskou zeleninou, tarhoňa  (1,9)

350 g

C:

 Zemiakové šúľance s makom, džús (1)

250 g

D:

 Vyprážané rizolety plnené syrom, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

350 g

E:

 Paradajkovo olivový šalát so syrom Feta (7)

 

 

 

Štvrtok:

 

19. júl  2018

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s rezancami (1,9)

120/80g

A:

 Miešané filé, ryža, šalát (1,3,7)      

120 g

B:

 Pštrosie vajce, zemiaková kaša, šalát (1,3,7)

5 ks

C:

 Kapustníky, , džús (1,3,7)

100/64

D:

 Marinované kuracie rezance, ryža, šalát (1)                            

350 g

E:

 Kuracia zapekačka (kur. prsia, syrová omáčka, kukurica, brokolica, syr) (1,7)

 

 

 

Piatok:

 

20. júl  2018

0,33 l

P:

 Sedliacka polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7)

100/64g

B:

 Bravčový guláš, kolienka (1,3)

5 ks

C:

 Šišky s nutelou, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

 Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

350 g

E:

 Jarný šalát s kuracími rezancami, dressing (7)

 

 

 

 
 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                          9. júl 2018


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).