Aktuálny jedálny lístok  (4. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


20. 1 . - 24. 1. 2020.docx (35333)                             20. 1 . - 24. 1. 2020.pdf (285311)

 

Pondelok:

 

20. január 2020

0,33 l

P:

 Karfiolová polievka,  2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno bratislavské, knedľa (1,3,7,9) SK

100/64 g

B:

 Belehradský bravčový rezeň, paprikové zemiaky, 2 kr. chleba  (1)  SK    

350 g

C:

 Maková štrúdľa s jablkami, džús (1,3,7)

350 g

D:

 Kari rizoto s bravčovým mäsom a syrom, uhorka (1,7,9) SK

400 g

E:

 Cestoviny  s tuniakom a olivami (1,4,7)

 

 

 

Utorok:

 

21. január 2019

0,33 l

P:

 Fazuľová polievka s párkom 2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážané plnené kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža, šalát(1,3,7)Sk

120 g

B:

 Vyprážaný karbonátok, šošovicový prívarok, 2 kr. chleba  (1,3,7)      

5 ks

C:

 Parené buchty s kakakom (1,3,7)

300 g

D:

 Francúzske zemiaky, uhorka (1,3,7)

2 ks

E:

 Volské oko, zemiaky, špenát (1,3,7)

 

 

 

Streda:

 

22. január 2020

0,33 l

P:

 Boršč s fazuľou, 2 kr. chleba (1,7,9)

100/64

A:

 Bačovská pochúťka, zemiaková placka2x, šalát z kysl. kapusty (1,3,7)

100/64 g

B:

 Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža, kompót (1,7) Sk

350 g

C:

 Kapustové fliačky so škoricou a cukrom, džús (1)

100/64 g

D:

 Kurací steak, dubáková omáčka, kolienka (1,7) Sk

350 g

E:

 Mexické cestoviny (1,7)

 

 

 

Štvrtok:

 

23. január 2020

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s rezancami (1,9)

100/64g

A:

 Poľský bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát (1,7)  SK    

250/160 g

B:

 Pečené kuracie stehno s bylinkovou omáčkou, ryža, kompót (1) SK

350 g

C:

 Žemľovka s jablkami a tvarohom, džús (1,3,7)

120/140 g

D:

 Vyprážaná kuracia pečeň, zemiaky, šalát (1,3,7)                            

400 g

E:

 Ovocný šalát  

 

 

 

Piatok:

 

24. január  2020

0,33 l

P:

 Hrstková polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, ryža, šalát (1,3,7) SK

100/64 g

B:

 Hovädzie kocky so zeleninou, slovenská ryža (1,9) SK

8 ks

C

 Šatôčky plnené slivkovým lekvárom, džús (1,3)

100/100 g

D:

 Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

100/64 g

E:

 Marinovaná bravčová krkovička, gazdovský šalát  SK

 

 

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,80 Eur

               Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár, Róbert Lieskovský                    Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                                         13. január 2020


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si

môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).