Aktuálny jedálny lístok  (33. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

19. 8. - 23. 8. 2019.docx (35368)                                 19. 8. - 23. 8. 2019.pdf (619843)
 

Pondelok:

 

19. august  2019

0,33 l

P:

Cesnaková polievka so zemiakmi,  2 kr. chleba (1)

110/70 g

A:

Moravský vrabec, dusená kapusta, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

Hydinové soté s kukuricou a hráškom, ryža, uhorka (1,9)      

350 g

C:

Ryžový nákyp s jablkami, džús (1,3,7)

100/64 g

D:

Kuracie prsia plnené broskyňou, syrom a lesným ovocím, smotanová omáčka, kolienka (1,7)

350 g

E:

Zeleninové rizoto s kuracím mäsom a syrom (7,9)

 

 

 

Utorok:

 

20. august  2019

0,33 l

P:

Hrachová polievka s párkom,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

Vyprážané kuracie prsia v šunkovom cestíčku, ryža, šalát (1,3,7)

120 g

B:

Sekaná pečienka, tekvicový prívarok, 2 kr. chleba  (1,3,7)       

5 ks

C:

Palacinky s tvarohom, džús (1,3,7)

100/64 g

D:

Prírodný bravčový rezeň s viedenskou cibuľkou, ryža, šalát (1)

150 g

E:

Vyprážaná cuketa, zemiaky, šalát (1,3,7)

 

 

 

Streda:

 

21. august 2019

0,33 l

P:

Šošovicová polievka kyslá,  2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

Prírodný bravčový rezeň s bretónskou zeleninou, tarhoňa (1,9)      

100/64 g

B:

Kurací perkelt, kolienka (1,3,7)

350 g

C:

Perky plnené slivkovým lekvárom a posypané makom, džús (1)

100/120 g

D:

Vyprážaný kurací špíz, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

350 g

E:

Gnochi so špenátom, šunkou a syrom(1,7)

 

 

 

Štvrtok:

 

22. august  2019

0,33 l

P:

Slepačia polievka s rezancami (1,9)

100/64 g

A:

Prírodné kuracie prsia plnené šunkou a syrom, ryža, kompót (1,7)

120/140 g

B:

Vyprážaná kuracia pečeň v cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

240+210 g

C:

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom  (1,3,7)

120/100 g

D:

Rybie filé na masle, zemiaky, šalát (1,4,7)                         

100/64 g

E:

Grilované bravčové rezance, ryža, šalát

 

 

 

Piatok:

 

23. august  2019

0,33 l

P:

Terchovská fazuľová polievka, 2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

Vyprážaný bravčový rezeň so sezamom, štuchané zemiaky, šalát (1,3,7)

100/64 g

B:

Bravčová krkovička na domáci spôsob, zemiaky, šalát(1)

5 ks

C:

Tvarohové batôžky, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

200 g

E:

Držky na paprike, kolienka (1,7)

 

 

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,80 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                         12.august 2019


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).