Aktuálny jedálny lístok  (8. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


18. 2 . - 22. 2. 2019.docx (35365)                             18. 2 . - 22. 2. 2019.pdf (648661)

 

Pondelok:

 

18. február 2019

0,33 l

P:

 Krúpová polievka so zeleninou,  2 kr. chleba (1,9)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno s horčicovou omáčkou, knedľa (1,3,7,10)

100/64 g

B:

 Kurací steak s dubákovou omáčkou, cestovina (1,7)    

350 g

C:

 Závin orechový s jablkami, džús (1,3,7,8)

100/64 g

D:

 Kuracie prsia s brokolicou, ryža, uhorka(1)

100/64 g

E:

 Kurací steak, dusená zelená fazuľka   

 

 

 

Utorok:

 

19. február 2019

0,33 l

P:

 Fazuľová polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/120 g

A:

 Vyprážané kuracie prsia plnené so šunkou a údeným syrom, ryža, šalát  

 (1,3,7)

100/64 g

B:

 Bravčové mäso na korení, zemiakový prívarok 2 kr. chleba  (1,3,7)      

350 g

C:

 Rezance s makom, džús (1)

2 ks

D:

 Pizza so šunkou, šampiňónmi, olivami a syrom (1,7)

350 g

E:

 Šalát Caprese (mozzarella, paradajky, bazalka, rukola, poľníček, olivový

 olej (1,7)

 

 

 

Streda:

 

20. február  2019

0,33 l

P:

 Šošovicová polievka s párkom, 2 kr. chleba (1,9)

100/64 g

A:

 Prírodný bravčový plátok s viedenskou cibuľkou, ryža, šalát (1)

100/120 g

B:

 Vyprážaný šunkovo-syrový špíz, zemiaky, šalát  (1,3,7)

5 ks

C:

 Palacinky s tvarohom, džús (1,3,7)

150 g

D:

 Zeleninový rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7)

350 g

E:

 Toskánske špagety s údenou slaninou a syrom (1,7)

 

 

 

Štvrtok:

 

21. február  2019  

0,33 l

P:

 Slepačia polievka s rezancami (1,9)

240/160 g

A:

 Kuracie stehno na srbský spôsob, halušky, (1)      

100/64 g

B:

 Oravský plnený bravčový rezeň, zemiaky, šalát (1)

400 g

C:

 Marhuľové knedle so strúhankou, džús (1)

200 g

D:

 Koložvárska kapusta, zemiaky, (1,3,7)                            

350 g

E:

 Marinované bravčové rezance, šalát z čínskej kapusty

 

 

 

Piatok:

 

22. február  2019

0,33 l

P:

 Sedliacka polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7)

100/64 g

B:

 Prírodné kuracie prsia s mandľami, ryža, šalát(1,8)

7 ks

C:

 Šatôčky plnené nutelou , džús (1,3,7)

120/100 g

D:

 Rybie filé na masle, zemiaky, šalát (1,4)

350 g

E:

 Tagliatelle s bazalkovým pestom, sušenými paradajkami a syrom (1,7)

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                          11.február 2019


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).