Aktuálny jedálny lístok  (43. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


19. 10 . - 23. 10. 2020.docx (35450)                     19. 10 . - 23. 10. 2020.pdf (285473)
 

Pondelok:

 

19. október 2020

0,33 l

P:

 Brokolicová polievka krémová,  2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Nitrianske bravčové stehno, knedľa (1,3,7,9) SK

100/64 g

B:

 Belehradský bravčový rezeň, paprikové zemiaky, 2 kr. chleba  (1)  SK    

5 ks

C:

 Škoricové lievance s džemom, džús (1,3,7)

350 g

D:

 Kari rizoto s bravčovým mäsom a syrom, uhorka (1,7,9) SK

350 g

E:

 Bolonské špagety so syrom(1,7)

 

 

 

Utorok:

 

20. október 2019

0,33 l

P:

 Hrachová polievka s párkom 2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážané plnené kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža, šalát(1,3,7)Sk

120 g

B:

 Pečený mletý bochník, šošovicový prívarok, 2 kr. chleba  (1,3,7)  SK    

5 ks

C:

 Parené buchty s kakaom, džús (1,3,7)

350 g

D:

 Francúzske zemiaky, uhorka (1,3,7)

100/64 g

E:

 Grilované kuracie rezance, ľadový šalát, dressing (1)

 

 

 

Streda:

 

21. október 2020

0,33 l

P:

 Šampiňónová polievka kyslá so zemiakmi, 2 kr. chleba (1,7,9)

100/64

A:

 Kuracie prsia na šampiňónoch, slovenská ryža, šalát (1) Sk

120 g

B:

 Maslový mletý rezeň, zemiaková kaša, šalát (1,3,7) Sk

5 ks

C:

 Koláč tvarohový kysnutý, džús (1,3,7)

4 ks

D:

 Lángoše s cesnakom (1,7) Sk

350 g

E:

 Mexické cestoviny (1,7)

 

 

 

Štvrtok:

 

22. október 2020

0,33 l

P:

 Slepačia polievka s rezancami (1,9)

250/160 g

A:

 Pečené kurča, ryža, kompót (1)  SK    

130/80 g

B:

 Cigánske bravčové rebierko, zemiaky, šalát (1) SK

350 g

C:

 Kapustové fliačky so škoricou a cukrom, džús (1)

200 g

D:

 Hlivové ragú, kolienka (1)                            

400 g

E:

 Gnochi so smotanou, kuracím mäsom a syrom (1,3,7)

 

 

 

Piatok:

 

23. október  2020

0,33 l

P:

 Goralská polievka,  2 kr. chleba (1,7,9)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, ryža, šalát (1,3,7) SK

100/64 g

B:

 Hovädzie kocky so zeleninou, slovenská ryža (1,9) SK

8 ks

C

 Šatôčky plnené slivkovým lekvárom, džús (1,3)

100/100 g

D:

 Vyprážané rybie filé, zemiaky, šalát (1,3,4,7)

100/64 g

E:

 Marinovaná bravčová krkovička, gazdovský šalát  SK

 

 

 

 


 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 4,00 Eur

               Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                       Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                                         12.október 2020


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si

môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).