Aktuálny jedálny lístok  (23. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

28. 5 . - 1. 6. 2018.docx (32721)                                     28. 5 . - 1. 6. 2018.pdf (381530)

 

Pondelok:

 

28. máj 2018

0,33 l

P:

 Krémová cesnaková polievka,  2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno na sikulský spôsob, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Mexické kuracie soté, ryža, uhorka (1,9)      

350 g

C:

 Ryžový nákyp s jablkami, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

 Grilovaný encián, hranolky, tatárska omáčka (1,7)

350 g

E:

 Cestoviny s baklažánom a cuketou (1) 

 

 

 

Utorok:

 

29. máj  2018

0,33 l

P:

 Šošovicová polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň v cestíčku, ryža, šalát (1,3,7)

120 g

B:

 Pečený mletý bochník, kelový prívarok 2 kr. chleba  (1,3,7)      

350 g

C:

 Orechové rezance, džús (1,8)

5 ks

D:

 Langoše s cesnakom, džús (1,7)

350 g

E:

 Paradajkovo olivový šalát so syrom  Feta (1,7)

 

 

 

Streda:

 

30. máj 2018

0,33 l

P:

 Gulášová polievka, 2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Poľský bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát (1,7)

100/64 g

B:

 Kuracia kapsa plnená mozarellou a špenátom, ryža, šalát  (1,7)

5 ks

C:

 Palacinky s tvarohom, džús (1,3,7)

100/64 g

D:

 Prírodný bravčový rezeň s opraženou cibuľkou, ryža, šalát (1)

350 g

E:

 Mexické cestoviny (1,7)

 

 

 

Štvrtok:

 

31. máj  2018

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s rezancami (1,9)

120 g

A:

 Gemerské mäsové knedle, paradajková  kapusta, knedľa (1,3,7)      

100/80 g

B:

 Zapekané kuracie prsia s brokolicou a syrom , ryža, šalát (1,7)

5 ks

C:

 Koláč marhuľový kysnutý , džús (1,3,7)

250 g

D:

 Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                            

350 g

E:

 Cestoviny s Tofu syrom a šampiňónmi (1,6)

 

 

 

Piatok:

 

1. jún  2018

0,33 l

P:

 Terchovská fazuľová polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážané kuracie prsia v trojobale, zemiaky, šalát (1,3,7)

120/80 g

B:

 Bravčové chilli con carne, ryža, šalát (1)

5 ks

C:

 Domáce buchty plnené lekvárom a makom, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

 Pečený Encián v lístkovom ceste, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

100/64 g

E:

 Marinovaná krkovička, zeleninový miešaný šalát (1)

 

 

 

 


 

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                    Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                            21. máj 2018


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy       

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).