Aktuálny jedálny lístok  (39. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

24. 9 . - 28. 9. 2018.docx (34897)                             24. 9 . - 28. 9. 2018.pdf (335204)
 

 

Pondelok: 

 

24 september 2018 

0,33 l 

P: 

 Karfiolová polievka s paprikou 2 kr. chleba (1)  

100/64 g 

A: 

 Bravčové stehno s horčicovou omáčkou, knedľa (1,3,7) 

100/64 g 

B: 

 Kuracie prsia so syrovou omáčkou, cestovina (1,7)      

350 g 

C: 

 Zapekané cestoviny s tvarohom makom a lekvárom, džús (1,3,7) 

350 g 

D: 

 Lasagne s bolonskou omáčkou a syrom (1,7,9) 

350 g 

E: 

 Mexické cestoviny (1,7)   

 

 

 

Utorok: 

 

25 september 2018 

0,33 l 

P: 

 Držková polievka, 2 kr. chleba (1,9)  

100/120 g 

A: 

 Vyprážané kuracie prsia plnené so šunkou a syrom Niva, ryža, šalát (1,3,7) 

120 g 

B: 

 Sekaná pečienka, tekvicový prívarok 2 kr. chleba  (1,3,7)        

350 g 

C: 

 Žemľovka s tvarohom a jablkami, džús (1,3,7) 

350 g 

D: 

 Šampiňónové rizoto, uhorka (1,9) 

150 g 

E: 

 Syrové krokety, šalát z čínskej kapusty, dressing (1, 3,7) 

 

 

 

Streda: 

 

26. september  2018 

0,33 l 

P: 

 Boršč s fazuľou, 2 kr. chleba (1,7) 

100/64 g 

A: 

 Marinované bravčové mäso so slivkovou omáčkou, ryža (1) 

100/80 g 

B: 

 Čevapčiči, zemiaky, obloženie  (1,3,10) 

5 ks 

C: 

 Parené buchty s kakaom, džús (1,3,7) 

100/64 g 

D: 

 Kuracie prsia na šampiňónoch, ryža, šalát (1)  

100/100 g 

E: 

 Grilovaná zelenina s kus-kusom  

 

 

 

Štvrtok: 

 

27. september  2018    

0,33 l 

P: 

 Hovädzia polievka s pečeňovými haluškami (1,3,9) 

250/160 g 

A: 

 Pečené plnené kuracie stehno, ryža, kompót (1,3,7)        

100/80 g 

B: 

 Husárska roláda, zemiaková kaša, šalát (1,3) 

5 ks 

C: 

 Vyprážané pirohy plnené lekvárom a makom , džús (1,3,7) 

350 g 

D: 

 Bryndzové halušky, zákvas (1,3,7)                              

350 g 

E: 

 Marinované bravčové rezance, dusená fazuľka 

 

 

 

Piatok: 

 

28. september  2018  

0,33 l 

P: 

 Kelová polievka so zemiakmi 2 kr. chleba (1) 

100/120 g 

A: 

 Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, zemiaky s cibuľkou, šalát (1,3,7)  

100/64 g 

B: 

 Hovädzí guláš, halušky (1,3) 

5 ks 

C: 

 Kapustníky, džús (1,3,7) 

100/100 g 

D: 

 Vyprážané rybie filé, zemiaky, šalát (1,3,4,7 

350 g 

E: 

 Tagliatelle s bazalkovým pestom, sušenými paradajkami a syrom (1,7) 

    

 
 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                          17. september 2018


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).