Aktuálny jedálny lístok  (33. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

10. 8 . - 14. 8. 2020.docx (35616)                     10. 8 . - 14. 8. 2020.pdf (643678)

 

Pondelok:

 

10. august 2020

0,33 l

P:

 Karfiolová polievka s paprikou,  2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7) SK

100/64 g

B:

 Kuracie soté s hríbikmi, ryža, uhorka (1,9) Cz   

350 g

C:

 Kôprový smotanový koláč, džús (1,3,7)

400 g

D:

 Penne Carbonára (1,3,7)

400 g

E:

 Šampiňónové rizoto so syrom (1,7)

 

 

 

Utorok:

 

11. august 2020

0,33 l

P:

 Francúzska polievka s mušličkami, 2 kr. chleba (1,7)

100/120 g

A:

 Vyprážané kuracie prsia plnené so šunkou  a syrom Niva, ryža, šalát (1,3,7) Hu

100/70g

B:

 Pečená klobása , fazuľový prívarok, 2 kr. chleba  (1,3,7)  Sk    

5 ks

C:

 Koláč tvarohový kysnutý s marhuľami, džús (1,3,7)

100/64 g

D:

 Pečené bravčové karé, grilovaná zelenina (1) SK

400 g

E:

 Špagety s kuracou pečeňou (1)

 

 

 

Streda:

 

12. august 2020

0,33 l

P:

 Gulášová polievka, 2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Prírodný bravčový plátok s viedenskou cibuľkou, ryža, šalát (1) Sk

100/64 g

B:

 Čevapčiči, zemiaky, obloženie (1,3) SK

350 g

C:

 Žemľovka s jablkami a tvarohom, džús (1,3,7)

250 g

D:

 Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

100/64 g

E:

 Pečené kuracie rezance, ľadový šalát

 

 

 

Štvrtok:

 

13. august  2020  

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s rezancami (1,3,9)

100/80 g

A:

 Plnená paprika, paradajková omáčka, knedľa (1,3,7)  SK   

120 g

B:

 Maslový mletý rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7) SK

7 ks

C:

 Bratislavské rožky plnené makom, džús (1,3,7)

350 g

D:

 Gnochi zapečené s paradajkovým pretlakom, šunkou a syrom (1,3,7)

350 g

E:

 Mexické cestoviny (1)

 

 

 

Piatok:

 

14. august   2020

0,33 l

P:

 Fazuľová polievka so širokými rezancami,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7) Hu

100/64 g

B:

 Kuracie prsia s dubákovou omáčkou, ryža (1,7) SK

4 ks

C:

 Svadobné koláče, džús (1,3,7)

120/100 g

D:

 Vyprážané rybie filé, zemiaky, šalát (1,3,4,7)

100 g

E:

 Grilovaný encián, miešaný zeleninový šalát (7)

 

 

 

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,80 Eur

               Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                       Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                                         3.august 2020


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si

môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).