tel.: 037/741 57 49                                                                        Obedové menu: 4,00 Eur
Vladimír Ďurkovič Profi-gastro
Štúrova 140, 949 01 Nitra, www.SuperObedy.sk, FB Profi-gastro Nitra
nahlasovanie obedov deň vopred do 13,30 h, ráno  do 8,00 h
 
Jedálny lístok, 16. týždeň 2021   jl1621.JPG (257978)
Pondelok:   19.4.2021
0,33 l P: Špenátová krémova s vajcom, chlieb(1,3,7)
100/64 g A: Kurací rezeň zapečený so šunkou, broskyňou a syrom, dusená ryža, obloha(1,7)B
100/ 120g B: Černohorský bravčový rezeň so syrom, varené zemiaky, kyslá uhorka(1,3,7)HU
350 g C: Domáce jablkové pité, džús(1,3,7)
350 g D: Furmanské halušky(klobása, slanina, smotana, údený syr)(1,3,7)
350 g E: Zeleninový šalát s grilovaným enciánom, dresing(7)
     
Utorok:   20.4.2021
0,33 l P: Kapustová s paradajkami, chlieb(1)
100/63 g A: Znojemský hovädzí guláš, dusená tarhoňa, kyslá uhorka(1)ES
100/120 g B: Vyprážný kurací rezeň plnený oštiepkom a oravskou slaninkou, šťuchané zemiaky,
šalát(1,3,7)B
350 g C: Žemlovka s ovocím a tvarohom(1,3,7)
3 ks D: Lokše plnené restovanou kuracou pečeňou na cibuľke(1)
350 g E: Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, dresing(3,7)B
     
Streda:   21.4.2021
0,33 l P: Šošovicová kyslá, chlieb(1,3,7)
100/100 g A: Miešané filé (prírodné bravčové karé na šampiňónoch, vyprážané kuracie prsia v cestíčku),
dusená ryža, opekané zemiaky, šalát(1,3,7)HU,B
100/63 g B: Pečené bravčové stehno po nitriansky, domáca knedľa(1,3,7)HU
350g C: Šúlance s maslom a makom, puding(1,7)
350g D: Lazane na bolonský spôsob(1,3,7)HU
350 g E: Zeleninový šalát s fritovanými batatmi, kuskusom a domácou vinagretou(1,7)
     
Štvrtok:   22.4.2021
0,33 l P: Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami(1,3,7,9)
240/160 g A: Pečené plnené kuracie stehno, dusená ryža, miešaný kompót(1,3,7)CZ
100/64 g B: Vyprážaný krčmársky špíz (brav. karé, syr, slanina), varené zemiaky s petrželkou,
tatárska omáčka(1,3,7)H
300g C: Domáce parené buchty s kakaom, džús(1,3,7)
350g D: Tortellini v syrovej omáčke s bylinkami(1,7)
350 g E: Zeleninový šalát s grilovaným lososom a jarnou cibuľkou, dresing(7)
     
Piatok:   23.4.2021
0,33 l P: Hŕstková s údeninou, chlieb(1,9)
100/120 g A: Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka(1,3,7)HU
100/64 g B: Kurací stroganov, slovenská ryža, kyslá uhorka(1,7)B
4 ks C Svadobné koláče, džús(1,3,7)
100/120 g D: Vyprážaný bačovský syr, varené zemiaky s maslom a petrželkou, tatárska omáčka(1,3,7)
350 g E: Zeleninový šalát s marinovaným bravčovým karé a kukuricou, dresing(1,4)HU
Prajeme Vám dobrú chuť ! 
Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                              Schválil majiteľ: Vladimír Ďurkovič
Zmena jedál vyhradená.                                                                                               14. 4. 2021
 
Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov
si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.
 
      1.Obilniny obsahujúce lepok      2.Kôrovce a výrobky z nich  3.Vajcia a výrobky z nich   
4.Ryby a výrobky z nich          5. Arašidy a výrobky z nich
      6.Sójové zrná a výrobky z nich  7.Mlieko a výrobky z neho    8.Orechy a výrobky z nich 
9.Zeler a výrobky z neho        10.Horčica a výrobky z nej
     11. Sezamové semená a výrobky z nich.                              12.Oxid siričitý a siričitany  13.Vlčí bôb a výrobky z neho  14. Mäkkýše a výrobky z nich.     tel.: 037/741 57 49              Obedové menu: 4,00 Eur
Vladimír Ďurkovič Profi-gastro
        Štúrova 140, 949 01 Nitra, www.SuperObedy.sk, FB Profi-gastro Nitra
      nahlasovanie obedov deň vopred do 13,30 h, ráno  do 8,00 h
Jedálny lístok, 15. týždeň 2021
Pondelok: 12. 4. 2021
0,33 l P: Zaprážaná cibulačka na masle s tymiánom, chlieb(1,7)
100/64 g A: Kurací steak "caprese" zapečený s mozzarellou a paradajkami, dusená ryža, obloha(1,7)HU
100/ 120g B: Vyprážané bravčové karé v jadierkovej kruste, varené zemiaky s maslom a petrželkou, dresing(1,3,7)CZ
350 g C: Domáci kakaový závin, džús(1,3,7)
350 g D: Hovädzie držky na paprike, domáce halušky s maslom(1,3,7)D
350 g E: Zeleninový šalát s restovanou šunkou, dresing(7)
 
Utorok: 13. 4. 2021
0,33 l P: Kelová s údeninou a zemiakmi, chlieb(1)
100/63 g A: Mexický hovädzí guláš s dusenou ryžou, hráškom a syrom(1,3,7)ES
100/120 g B: Vyprážaný kurací rezeň plnený šunkou a nivou, zemiaková kaša, šalát(1,3,7)HU
350 g C: Domáce slivkové guľky s maslom a makom, džús(1,7)
350g D: Fazuľový krémový prívarok so zemiakmi, pečená klobása, chlieb(1,7)
350 g E: Zeleninový šalát s vareným vajíčkom a údeným syrom, dresing(3,7)
 
Streda: 14. 4. 2021
0,33 l P: Kulajda s praženým vajíčkom a hubami, chlieb(1,3,7)
100/100 g A: Vyprážané morčacie prsia v kornflejkoch, dusená ryža s mrkvičkou a hráškom, kompót(1)
100/63 g B: Plnená paprika mäsom a ryžou dusená v paradajkovej omáčke, domáca knedľa(1,3,7)
3ks C: Pečené croissanty z lístkového cesta s ovocnou plnkou, džús(1,3,7)
150/120g D: Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka(1)CZ
350 g E: Zeleninový šalát s marinovaným, grilovaným tofu, kápiou a červenou fazuľou, dresing(7)
 
Štvrtok: 15. 4. 2021
0,33 l P: Hovädzí vývar s cestovinou(1,3,7,9)
240/160 g A: Pečené kura, dusená ryža, miešaný kompót(1)SK
100/64 g B: Bravčové ražniči so šampiňónmi, opekané zemiaky, šalát(1)CZ
300g C: Banánové lievance s džemom, džús(1,3,7)
120/150g D: Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, šalát(1,3,7)CZ
350 g E: Cestovinový šalát s tuniakom a kukuricou(1,4)
 
Piatok: 16. 4. 2021
0,33 l P: Frankfurtská so zemiakmi a údeninou, chlieb(1,7,9)
100/120 g A: Vyprážaný bravčový rezeň, domáci majonézový šalát(1,3,7,9)CZ
100/64 g B: Kuracie soté na pórku s oravskou slaninou a dusenou zeleninou, dusená slovenská ryža(1)HU
4 ks C Domáce moravské koláče, džús(1,3,7)
100/120 g D: Vyprážaný encián so šunkou, varené zemiaky s petrželkou, tatárska omáčka(1,3,7)
350 g E: Zeleninový šalát so syrovými nugetkami a jarnou cibuľkou, dresing(7)
Prajeme Vám dobrú chuť !
Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                                 Schválil majiteľ: Vladimír Ďurkovič
Zmena jedál vyhradená.                                                                                                    7. 4. 2021
 
Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.
 
      1.Obilniny obsahujúce lepok      2.Kôrovce a výrobky z nich  3.Vajcia a výrobky z nich    4.Ryby a výrobky z nich          5. Arašidy a výrobky z nich
      6.Sójové zrná a výrobky z nich  7.Mlieko a výrobky z neho    8.Orechy a výrobky z nich  9.Zeler a výrobky z neho        10.Horčica a výrobky z nej
     11. Sezamové semená a výrobky z nich.                              12.Oxid siričitý a siričitany  13.Vlčí bôb a výrobky z neho  14. Mäkkýše a výrobky z nich.     tel.: 037/741 57 49              Obedové menu: 4,00 Eur
Vladimír Ďurkovič Profi-gastro
        Štúrova 140, 949 01 Nitra, www.SuperObedy.sk, FB Profi-gastro Nitra
      nahlasovanie obedov deň vopred do 13,30 h, ráno  do 8,00 h
Jedálny lístok, 15. týždeň 2021
Pondelok: 12. 4. 2021
0,33 l P: Zaprážaná cibulačka na masle s tymiánom, chlieb(1,7)
100/64 g A: Kurací steak "caprese" zapečený s mozzarellou a paradajkami, dusená ryža, obloha(1,7)HU
100/ 120g B: Vyprážané bravčové karé v jadierkovej kruste, varené zemiaky s maslom a petrželkou, dresing(1,3,7)CZ
350 g C: Domáci kakaový závin, džús(1,3,7)
350 g D: Hovädzie držky na paprike, domáce halušky s maslom(1,3,7)D
350 g E: Zeleninový šalát s restovanou šunkou, dresing(7)
 
Utorok: 13. 4. 2021
0,33 l P: Kelová s údeninou a zemiakmi, chlieb(1)
100/63 g A: Mexický hovädzí guláš s dusenou ryžou, hráškom a syrom(1,3,7)ES
100/120 g B: Vyprážaný kurací rezeň plnený šunkou a nivou, zemiaková kaša, šalát(1,3,7)HU
350 g C: Domáce slivkové guľky s maslom a makom, džús(1,7)
350g D: Fazuľový krémový prívarok so zemiakmi, pečená klobása, chlieb(1,7)
350 g E: Zeleninový šalát s vareným vajíčkom a údeným syrom, dresing(3,7)
 
Streda: 14. 4. 2021
0,33 l P: Kulajda s praženým vajíčkom a hubami, chlieb(1,3,7)
100/100 g A: Vyprážané morčacie prsia v kornflejkoch, dusená ryža s mrkvičkou a hráškom, kompót(1)
100/63 g B: Plnená paprika mäsom a ryžou dusená v paradajkovej omáčke, domáca knedľa(1,3,7)
3ks C: Pečené croissanty z lístkového cesta s ovocnou plnkou, džús(1,3,7)
150/120g D: Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka(1)CZ
350 g E: Zeleninový šalát s marinovaným, grilovaným tofu, kápiou a červenou fazuľou, dresing(7)
 
Štvrtok: 15. 4. 2021
0,33 l P: Hovädzí vývar s cestovinou(1,3,7,9)
240/160 g A: Pečené kura, dusená ryža, miešaný kompót(1)SK
100/64 g B: Bravčové ražniči so šampiňónmi, opekané zemiaky, šalát(1)CZ
300g C: Banánové lievance s džemom, džús(1,3,7)
120/150g D: Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, šalát(1,3,7)CZ
350 g E: Cestovinový šalát s tuniakom a kukuricou(1,4)
 
Piatok: 16. 4. 2021
0,33 l P: Frankfurtská so zemiakmi a údeninou, chlieb(1,7,9)
100/120 g A: Vyprážaný bravčový rezeň, domáci majonézový šalát(1,3,7,9)CZ
100/64 g B: Kuracie soté na pórku s oravskou slaninou a dusenou zeleninou, dusená slovenská ryža(1)HU
4 ks C Domáce moravské koláče, džús(1,3,7)
100/120 g D: Vyprážaný encián so šunkou, varené zemiaky s petrželkou, tatárska omáčka(1,3,7)
350 g E: Zeleninový šalát so syrovými nugetkami a jarnou cibuľkou, dresing(7)
Prajeme Vám dobrú chuť !
Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                                 Schválil majiteľ: Vladimír Ďurkovič
Zmena jedál vyhradená.                                                                                                    7. 4. 2021
 
Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.
 
      1.Obilniny obsahujúce lepok      2.Kôrovce a výrobky z nich  3.Vajcia a výrobky z nich    4.Ryby a výrobky z nich          5. Arašidy a výrobky z nich
      6.Sójové zrná a výrobky z nich  7.Mlieko a výrobky z neho    8.Orechy a výrobky z nich  9.Zeler a výrobky z neho        10.Horčica a výrobky z nej
     11. Sezamové semená a výrobky z nich.                              12.Oxid siričitý a siričitany  13.Vlčí bôb a výrobky z neho  14. Mäkkýše a výrobky z nich.     tel.: 037/741 57 49              Obedové menu: 4,00 Eur
Vladimír Ďurkovič Profi-gastro
        Štúrova 140, 949 01 Nitra, www.SuperObedy.sk, FB Profi-gastro Nitra
      nahlasovanie obedov deň vopred do 13,30 h, ráno  do 8,00 h
Jedálny lístok, 15. týždeň 2021
Pondelok: 12. 4. 2021
0,33 l P: Zaprážaná cibulačka na masle s tymiánom, chlieb(1,7)
100/64 g A: Kurací steak "caprese" zapečený s mozzarellou a paradajkami, dusená ryža, obloha(1,7)HU
100/ 120g B: Vyprážané bravčové karé v jadierkovej kruste, varené zemiaky s maslom a petrželkou, dresing(1,3,7)CZ
350 g C: Domáci kakaový závin, džús(1,3,7)
350 g D: Hovädzie držky na paprike, domáce halušky s maslom(1,3,7)D
350 g E: Zeleninový šalát s restovanou šunkou, dresing(7)
 
Utorok: 13. 4. 2021
0,33 l P: Kelová s údeninou a zemiakmi, chlieb(1)
100/63 g A: Mexický hovädzí guláš s dusenou ryžou, hráškom a syrom(1,3,7)ES
100/120 g B: Vyprážaný kurací rezeň plnený šunkou a nivou, zemiaková kaša, šalát(1,3,7)HU
350 g C: Domáce slivkové guľky s maslom a makom, džús(1,7)
350g D: Fazuľový krémový prívarok so zemiakmi, pečená klobása, chlieb(1,7)
350 g E: Zeleninový šalát s vareným vajíčkom a údeným syrom, dresing(3,7)
 
Streda: 14. 4. 2021
0,33 l P: Kulajda s praženým vajíčkom a hubami, chlieb(1,3,7)
100/100 g A: Vyprážané morčacie prsia v kornflejkoch, dusená ryža s mrkvičkou a hráškom, kompót(1)
100/63 g B: Plnená paprika mäsom a ryžou dusená v paradajkovej omáčke, domáca knedľa(1,3,7)
3ks C: Pečené croissanty z lístkového cesta s ovocnou plnkou, džús(1,3,7)
150/120g D: Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka(1)CZ
350 g E: Zeleninový šalát s marinovaným, grilovaným tofu, kápiou a červenou fazuľou, dresing(7)
 
Štvrtok: 15. 4. 2021
0,33 l P: Hovädzí vývar s cestovinou(1,3,7,9)
240/160 g A: Pečené kura, dusená ryža, miešaný kompót(1)SK
100/64 g B: Bravčové ražniči so šampiňónmi, opekané zemiaky, šalát(1)CZ
300g C: Banánové lievance s džemom, džús(1,3,7)
120/150g D: Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, šalát(1,3,7)CZ
350 g E: Cestovinový šalát s tuniakom a kukuricou(1,4)
 
Piatok: 16. 4. 2021
0,33 l P: Frankfurtská so zemiakmi a údeninou, chlieb(1,7,9)
100/120 g A: Vyprážaný bravčový rezeň, domáci majonézový šalát(1,3,7,9)CZ
100/64 g B: Kuracie soté na pórku s oravskou slaninou a dusenou zeleninou, dusená slovenská ryža(1)HU
4 ks C Domáce moravské koláče, džús(1,3,7)
100/120 g D: Vyprážaný encián so šunkou, varené zemiaky s petrželkou, tatárska omáčka(1,3,7)
350 g E: Zeleninový šalát so syrovými nugetkami a jarnou cibuľkou, dresing(7)
Prajeme Vám dobrú chuť !
Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                                 Schválil majiteľ: Vladimír Ďurkovič
Zmena jedál vyhradená.                                                                                                    7. 4. 2021
 
Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.
 
      1.Obilniny obsahujúce lepok      2.Kôrovce a výrobky z nich  3.Vajcia a výrobky z nich    4.Ryby a výrobky z nich          5. Arašidy a výrobky z nich
      6.Sójové zrná a výrobky z nich  7.Mlieko a výrobky z neho    8.Orechy a výrobky z nich  9.Zeler a výrobky z neho        10.Horčica a výrobky z nej
     11. Sezamové semená a výrobky z nich.                              12.Oxid siričitý a siričitany  13.Vlčí bôb a výrobky z neho  14. Mäkkýše a výrobky z nich.