Aktuálny jedálny lístok  (46. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:


12. 11. - 16. 11. 2018.docx (34925)                             12. 11. - 16. 11. 2018.pdf (215735)

 

Pondelok:

 

12. november  2018

0,33 l

P:

 Karfiolová polievka s paprikou,  2 kr. chleba (1,9)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno s kôprovou omáčkou, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Kuracie prsia Kung pao, ryža, uhorka (1,5)      

350 g

C:

 Závin tvarohový kysnutý, džús (1,3 7)

100/64 g

D:

 Prírodné kuracie prsia, dusená zelená fazuľka, ryža (1)

350 g

E:

 Bolonské špagety (1,7)

 

 

 

Utorok:

 

13. november  2018

0,33 l

P:

 Šošovicová polievka s párkom , 2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážané kuracie prsia v jogurtovom cestíčku, ryža, šalát (1,3,7)

120 g

B:

 Mäsová mletá roláda plnená klobásou, kelový prívarok, 2 kr. chleba (1,3)      

350 g

C:

 Perky plnené slivkovým lekvárom a posypané makom, džús (1)

350 g

D:

 Bryndzové halušky, zákvas (1,3,7)

2 ks

E:

 Volské oko, špenát, zemiaky (1,3,7)

 

 

 

Streda:

 

14. november 2018

0,33 l

P:

 Tekvicová polievka kyslá,  2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Prírodné kuracie prsia s francúzskou zeleninou, tarhoňa (1,9)      

100/64 g

B:

 Pečená marinovaná krkovička, zemiaky, šalát  (1)

5 ks

C:

 Palacinky s džemom a čokoládou, džús (1,3,7)

120 g

D:

 Plnený kapustový list, zemiaky (1,3)

100/64 g

E:

 Prírodný bravčový plátok, mrkvový šalát  

 

 

 

Štvrtok:

 

15. november  2018

0,33 l

P:

 Slepačia polievka s rezancami (1,9)

250/160 g

A:

 Pečené kuracie stehno, ryža, kompót (1)

100/64 g

B:

 Bravčový rezeň na šampiňónoch, slovenská ryža, šalát (1)

240 + 210 g

C:

 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7)

120/140 g

D:

 Vyprážaná kuracia pečeň, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                            

100/64 g

E:

 Bravčové grilované rezance, ľadový šalát s kukuricou a  reďkovkou,            dressing (7)

 

 

 

Piatok:

 

16. november   2018

0,33 l

P:

 Kapustová polievka s paradajkovým pretlakom,  2 kr. chleba (1)

100/120 g

A:

 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7)

120/75 g

B:

 Chilli con carne, ryža, šalát (1)

5 ks

C:

 Svadobné koláče, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

 Vyprážaný rybie filé, zemiaky, šalát (1,3,4,7)

200 g

E:

 Držky na paprike, halušky (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                          5.november 2018


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho

 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).