Aktuálny jedálny lístok  (25. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

18. 6 . - 22. 6. 2018.docx (32759)                         18. 6 . - 22. 6. 2018.pdf (379532)


 

Pondelok:

 

18. jún  2018

0,33 l

P:

 Kelová polievka s párkom,  2 kr. chleba (1)

100/64 g

A:

 Bravčové stehno na smotane, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Diabolský bravčový rezeň, ryža, uhorka (1,10)    

350 g

C:

 Zapekané tvarohové rezance, džús (1,3,7)

350 g

D:

 Šampiňónové rizoto so syrom, uhorka (1,7,9)

350 g

E:

 Cestoviny so smotanou, špargľou a syrom (1,7) 

 

 

 

Utorok:

 

19. jún  2018

0,33 l

P:

 Boršč s fazuľou, 2 kr. chleba (1,7,9)

100/120 g

A:

 Vyprážané plnené kuracie prsia so šunkou a syrom Niva, ryža, šalát (1,3,7)

120 g

B:

 Sekaná pečienka, šošovicový prívarok 2 kr. chleba  (1,3,7)      

5 ks

C:

 Palacinky s nutelou, džús (1,3,7)

100/64 g

D:

 Bravčové rezance s brokolicovou omáčkou, kolienka (1,3,7)

350 g

E:

 Mozzarela s letným šalátom, dresing (7)

 

 

 

Streda:

 

20. jún  2018

0,33 l

P:

 Fazuľková polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Furmanský bravčový rezeň, strapačky (1,3)

100/64 g

B:

 Kuracia kapsa plnená mozarellou a špenátom, ryža, šalát  (1,7)

5 ks

C:

 Koláč slivkový kysnutý, džús (1,3,7)

2 ks

D:

 Zapekaný langoš so šunkou a syrom, kečup (1,7)

100/64 g

E:

 Prírodné kuracie prsia, mrkvový šalát  

 

 

 

Štvrtok:

 

21. jún  2018

0,33 l

P:

 Hovädzia polievka s rezancami (1,9)

250/160 g

A:

 Pečené kurča, ryža, kompót (1)      

100/120 g

B:

 Vyprážaný bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku, zemiaky, šalát (1,3,7)

7 ks

C:

 Bratislavské rožky plnené makom, , džús (1,3,7)

100/64 g

D:

 Prírodné kuracie rezance so zeleninou, slovenská ryža (1,9)                            

350 g

E:

 Paradajkový šalát s pórom, olivami a syrom Feta (7)

 

 

 

Piatok:

 

22. jún  2018

0,33 l

P:

 Karfiolová polievka s paprikou,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Vyprážané kuracie prsia, ryža, šalát (1,3,7)

100/64 g

B:

 Bravčová roláda plnená sušenými slivkami, slivková omáčka, zemiaky (1)

350 g

C:

 Orechová štrúdľa s jablkami, džús (1,3,7,8)

100/100 g

D:

 Vyprážaný Encián, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

350 g

E:

 Miešaný šalát s kuracími rezancami

 

 

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                  Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                                          11. jún 2018


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy        

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý

13/ alergén – vlčí bôb  a výrobky z neho


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).                                                                 14/ alergén -  mäkkýše a výrobky z ních