Aktuálny jedálny lístok  (8. týždeň)         

 

 Na stiahnutie:

 

 

19. 2 . - 23. 2. 2018.docx (32919)                         19. 2 . - 23. 2. 2018.pdf (381600)
 

Pondelok:

 

19. február 2018

0,33 l

P:

 Krúpková polievka so zeleninou,  2 kr. chleba (1,3,9)

100/64 g

A:

 Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7)

100/64 g

B:

 Kurací steak so syrovou omáčkou, kolienka (1,7)      

350 g

C:

 Zapekané tvarohové rezance, džús (1,3,7)

120/140 g

D:

 Vyprážaná kuracia pečeň, ryža, uhorka (1,3,7)

350 g

E:

 Mexické cestoviny (1,7) 

100/64 g

F:

 Kurací steak, dusená brokolica      

Utorok:

 

20. február  2018

0,33 l

P:

 Držková polievka, 2 kr. chleba (1)

100/120 g

A:

 Vyprážané kuracie prsia plnené šunkou a syrom Niva, ryža, šalát (1,3,7)

120 g

B:

 Fazuľový prívarok, pečená klobása 2 kr. chleba  (1,7)      

4 ks

C:

 Vyprážané pirohy plnené lekvárom a makom, džús (1,3)

350 g

D:

 Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta (1)

350 g

E:

 Penne so šunkou, smotanou a syrom (1,7)

100/64 g

F:

 Marinované bravčové plátky, grilovaná cuketa s rajčinami a cibuľou (1)      

Streda:

 

21. február 2018

0,33 l

P:

 Fazuľová polievka kyslá, 2 kr. chleba (1,7)

100/64 g

A:

 Prírodné kuracie prsia s miešanou zeleninou, slovenská ryža (1,9)

100/64 g

B:

 Bravčová pečená krkovička na pive, zemiaky s cibuľkou, šalát  (1)

5 ks

C:

 Palacinky s tvarohom a hrozienkami, džús (1,3,7)

150 g

D:

 Zeleninový rezeň, zemiaky, šalát (1,3,7,9)

350 g

E:

 Cestoviny „Carbonára“ (1,3,7)

100/64 g

F:

 Grilované kuracie prsia , mrkvový šalát

Štvrtok:

 

22. február  2018

0,33 l

P:

 Slepačia polievka s rezancami (1,9)

250/160 g

A:

 Pečené kuracie stehno na spôsob bažanta, ryža, kompót (1)      

120 g

B:

 Vyprážaný mletý rezeň, zemiaková kaša, šalát (1,3,7)

400 g

C:

 Slivkové knedle s makom, , džús (1)

100/80 g

D:

 Čevapčiči, zemiaky, obloženie (1,3,10)                             

350 g

E:

 Štrúdľa plnená šunkou a syrom (1,7)

100/64 g

F:

 Grilovaný bravčový rezeň, šalát z čínskej kapusty

Piatok:

 

23. február  2018

0,33 l

P:

 Sedliacka polievka,  2 kr. chleba (1,9)

100/120 g

A:

 Salašnícky bravčový rezeň, ryža, šalát (1,3,7)

100/64 g

B:

 Goralský guláš, halušky (1,3,7)

5 ks

C:

 Domáce buchty plnené lekvárom, džús (1,3,7)

100/100 g

D:

 Vyprážaný plnený Encián, zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

350 g

E:

 Gazdovské cestoviny s tvarohom, smotanou a údenou slaninou(1,7)

100/64 g

F:

 Prírodné kuracie prsia, gazdovský zeleninový šalát

 

 

 
 

Prajeme Vám dobrú chuť! Cena obedového menu: 3,50 Eur

Za prípravu zodpovedá: Jozef Sklenár                                    Schválil majiteľ: Vladimír Nevlaha

               Zmena jedál vyhradená.                                            12.február 2018


Informácia pre spotrebiteľa podľa § 9, odst. 4, 5, a  7 potravinového kódexu. Možný výskyt alergénov si  môžete odkontrolovať  v receptúre pre konkrétne jedlo.


1/ alergén - obilniny, lepok

3/ alergén - vajcia a výrobky z nich

4/ alergén -  ryby a výrobky z nich

5/ alergén - arašidy a výrobky z nich

6/ alergén - sójové zrná a výrobky z nich

7/ alergén - mlieko a mliečne výrobky

8/ alergén - orechy       

9/ alergén - zeler a výrobky z neho

10/ alergén - horčica a výrobky z nej

11/ alergén - sezamové zrná a výrobky  z nich

12/ alergén - oxid siričitý


Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín (GMO).